«День поля» агрокорпорації «Степова»: націленість на нові досягнення.
- Деталі
- Опубліковано: Субота, 21 червня 2014, 19:53
Погожого червневого дня у селі Раєвка Синельниківського району відбувся традиційний День ПОЛЯ АГРОКОРПОРАЦІЇ «Степова». Це традиційний захід провідного сільськогосподарського виробника нашої країни, який збирає друзів, ділових партнерів, селян та просто цікавих. Адже у програмі хліборобського свята не лише виступи самодіяльних і професійних артистів, пізнавальні конкурси і вікторини , зустрічі з провідними аграріями Дніпропетровщини, а й бізнес-спілкування з представниками АПК не тільки області, а й України, обговорення сучасних інноваційний проектів сільськогосподарської галузі.
Так цього разу значна увага в проведенні «Дня поля» агрокорпорації «Степова» була присвячена проблемам природного землеробства, незаперечним лідером якого в регіоні виступають організатори хліборобського свята. Так, зокрема, координатор всеукраїнської програми природного землеробства Іван Лазаренко у вітальному слові до присутніх високо оцінив діяльність агрокорпорації «Степова» у налагоджуванні справи вирощування і пропаганди споживання екологічно чистих продуктів. А президент і засновник агрокорпорації «Степова» Леонід Рисін в інтерв’ю телевізійній програмі «Аграрна Дніпропетровщина» зазначив таке:
- Чому наші люди повинні вживати шкідливу їжу?! Чому українці наражаються на небезпеку через вживання хімії та гербіцидів?! Ми зробимо все для того аби продукція агрокоропорації «Степова» відповідала найкращим міжнародним стандартам. А це значить що ми забезпечимо не лише екологічно чисті продукти , а й подбаємо про виробництво екологічно чистого насіння для їх вирощування.
Незаперечне лідерство господарів свята зазначили численні виступаючі. Так начальник Дніпропетровського обласного управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Вадим Удровицький підкреслив:
- Сьогодні у нас в області є 13 000 гектарів сільськогосподарських угідь, де ми можемо бачити і передові технології та інтенсивне використання аграрної науки , й націленість на найкращий результат. Це поля агрокорпорації «Степова». І чим більше у нас буде таких сільгоспвиробників – тим швидше Україна стане справді світовим аграрним лідером. Я вітаю цей колектив однодумців з їх сьогоднішнім святом і зичу подальших успіхів!
На загал, секрет успіху «Степової» не новий. Найперше це соціальна відповідальність керівництва та менеджменту компанії. Колектив , який створив і очолив Леонід Рисін, прагне не просто досягти добрих результатів в аграрному бізнесі, а й не забути про інтереси людини праці. Істина банальна. Та ось, на жаль, ще в багатьох вітчизняних бізнес- структурах вона лише декларується. А у «Степовій» впроваджується в реальне життя. Через це кожен найнятий працівник в агрокорпорації – від комбайнера до керівника високої ланки старається виконати свою працю відповідально та професійно. У людей є чітке й просте усвідомлення: буде успішною «Степова» - матимуть зиск і її співробітники. Як зізналася у розмові з Вашим кореспондентом очільниця науковців агрокорпорації Любов Максимова за довгі роки роботи в аграрному бізнесі вони ще не зустрічала такої націленості на кінцевий результат серед співробітників структури:
- В наш непростий час, та ще на селі, люди добре розуміють наскільки важливо працювати в стабільного роботодавця, - зізнається Любов Геннадіївна.
А ще успішність «Степової» в інтерактивності та працелюбності її власників і одночасно топ – менеджерів. На очах народжується династія аграріїв нової аграрної формації . Артур і Тимур Рисіни – сини Леоніда Михайловича Рисіна, напевно, мали усі можливості для того аби обрати життєвий шлях не пов’язаний з хліборобськими турботами, бо не даремно ж кажуть: селянський хліб з вустюками. Однак, пошана до батьків , очевидно, найперше в продовженні їх справи. А тому і Артур, і Тимур попри своє «урбанізоване» походження нині будь-кому розкажуть і про секрети посівної, і про підготовку до жнивної пори. А що у династії Рисіних попереду широкі горизонти може засвідчити й той факт що один з нових видів гібриду кукурудзи, який виведено стараннями науковців «Степової», названо Даніїл. На честь одного з онуків Леоніда Михайловича Рисіна. Ну, як же після цього змужнілий Даніїл залишиться байдужим до дідової справи….
На фото: сучасна хліборобська династія – зліва направо Тимур Рисін, Леонід Рисін та Артур Рисін
На фото: до присутніх на святі промовляє президент агрокорпорації «Степова» Леонід Рисін
На фото: на «Дні поля» побували давні партнери агрокорпорації «Степова» у справі впровадження природного землеробства та нових гібридів кукурудзи на ланах передового аграрного об’єднання: зліва направо патріарх аграрної справи Дніпропетровщини , академік НААНУ Валентин Циков, координатор програми природного землеробства в Запорізькій області Наталя Пічкур та голова общинного фонду «Дніпрові пороги» Ігор Шпірка
На фото: виконання державного гімну України перед офіційною частиною «Дня поля» нікого не залишило байдужим
На фото: голова дніпропетровського общинного фонду Ігор Шпірка ( зліва) та президент корпорації «Степова» Леонід Рисін, можна сказати, приятелі. Тому завжди радіють зустрічам поміж собою. Однак, дружба не заважає цим особистостям спрямованим у майбуття бути безкомпромісними у відстоюванні власної позиції
На фото: охочих відвідати «День поля» агрокорпорації « Степова» було чималенько
На фото: шеф – редактор журналу «Бористен» , письменник Фідель Сухоніс ( зліва ) та президент агрокорпорації «Степова» Леонід Рисін відрізнялися на святі не лише вишиванками, а й подібними статурами
Фідель Сухоніс, фото автора